Kingdom

Kingdom

X testvér

2017. április 02. - kingdom

 x3.JPG

Hogy ki vagyok én? Hadd mutatkozzam be neked. A nevem X testvér.

Persze ez nem az a nevem amiről felismernél, nem. Mint ahogy nem is ez szerepel a hírnökkártyámon. Természetesen van saját nevem is melynek hallatán sokakban talán félelemmel teljes tisztelet ébredne, de a valós énemet számodra jótékony homály fedje. Hidd el, egyenlőre így a legjobb. Ezért, ezután nevezz csak bátran X testvérnek. Hű ez most nagyon rejtélyesre sikeredett, de sebaj, tudom, végül mindent megértesz majd ,hogy miért vagyok-e rejtélyes név mögött. Ugye nem tartasz ezért tőlem? Mindenesetre remélhetőleg máris sikeresen felkeltettem a kíváncsiságodat. Akkor hadd kezdjem el.

Bármily meglepő, de nekem is van egy dátum ahol megkeresztelkedtem. Engem is megtapsoltak mint téged, sok-sok évvel ezelőtt. Van egy nevem, arcom és családom, köztetek vagyok az összejöveteleken és hétről-hétre elkápráztatlak benneteket ékesszóló előadásaimmal, példás hozzászólásaimmal, példamutató családommal. Állítólag a humorom is páratlan, ezt többen megjegyezték vendégszónokként való látogatásaim során, több gyülekezetben is. Bár ők mást értenek a humor alatt mint én. Ha megtudnák az igazságot rólam, na az lenne igazán csak a humoros, mert jelenlétem önmagában is egy nagy geg. Persze ezen csak én mosolygok legbelül. Mert ha megtudnátok rólam tényleg a valóságot, inkább a szívetekhez kapnátok és ledermednétek.

Ha jól figyelsz a kongresszusokon és a gyülekezetben, talán fel is ismerhetnél amikor bizonyos dolgokban árnyaltabban fogalmazok mint a többiek, de azért ügyelek, ezért nem lesz könnyű dolgod.

Ott vagyok azokon az üléseken is, ahol dönteni kell a gyülekezet és a szervezet ügyes bajos dolgairól, hűségem és kipróbáltságom megkérdőjelezhetetlen mindenki előtt. De ne feledd, hogy mindezek ellenére, én vagyok az X testvér, a belső énem ami számodra láthatatlan, na valójában az vagyok én. 

Bár még nem is sejted, de igazából én vagyok a Te igazi testvéred, a többiek akikben megbízol csak fogaskerekek, egy nagy rendszer részeként, és ha kell habozás nélkül alárendelik sorsodat a legfelsőbb érdeknek, ledarálnak, ha kell elveszik életed, céljaid, vágyaid, reményeid, családod, gyermekeid és még a barátadat is. 

Én már rég nem olyan vagyok mint ők, bár a gyülekezetben a jól ismert szerepemben tetszelgek, mutatom azt amit mindenki látni akar, hosszú évek alatt tökélyre fejlesztettem a rejtőzködésemet, senki sem tudja valódi énemet felfedni.

Más vagyok, de erről te mit sem sejthetsz. Igen, én vagyok a rejtőzködő X testvér, a te legjobb barátod. Nem is gondolod hányszor tettem érted a háttérben és éltem a tekintélyem hatalmával, hogy neked egy kicsit könnyebb legyen majd. Most, hogy ezt is megtudtad remélem máris szimpátiát ébresztettem benned.

Én bár veled vagyok, de nem ismerhetsz meg. Sajnálom. Még nem. Az én nevem számodra legyen továbbra is csak egyszerűen, a titokzatos X testvér. Kérlek tartsd egyszerűen csak ennyit a fejedben rólam, hogy létezem, és veled vagyok. Ennyi is elég.

Hidd el, nekem sem könnyű kettős életet élni, úgy mintha kettő teljes életem lenne és mindezt a legnagyobb hitelességgel, de mégis a legfelsőbb jó érdekében évek óta sikeres vagyok ebben. Tökéletesen kitudom kapcsolni az agyamat az összejöveteleken, hogy ne legyenek hatással rám az agymosó tanítások, bár már egyre nehezebb.

Mindezen helyzet fintora és humora, olykor meg is édesíti önként vállalt szerepemet, és titkon jókat mulatok a helyzeteken amiket sikerült kedvemre és javadra módosítanom, természetesen a legfőbb jó érdekében.

Van amikor elfog a szomorúság, és a borúfelhők összegyülekeznek a fejem felett a tehetetlenségem miatt. Ez miatt van, hogy nem alszom éjszakákon át, van, hogy este az ágyamban fekve összeszorítva a párnám sarkát könnyezem, mert nem tudtam neked segíteni, mert nem lehettem ott, vagy mert akkor lelepleztem volna önmagam. Kockáztatnom kellett volna, de azt én nem tehetem. Néha olyan mintha egy nagy árral úsznék szemben úgy ,hogy mindenki más velem úszik szemben, ez sokszor próbára tesz engem.

Nem, nem adom fel, ne gondoljátok egy pillanatra sem, az én létem értelme a szervezet létének köszönhető, a tőle kapott sebek szültek és erősítettek meg. Ha ő megszűnik egyszer, akkor majd megszűnök én is. De addig is, itt vagyok. Én vagyok a Te kitartó X testvéred.

Emlékszel arra a múltkor, amikor hozzám fordultál tanácsért, amikor le voltál nagyon törve? Jó volt látni, hogy nem félsz tőlem és teljes bizalommal vagy irántam.Végül megnyugodtál, és reálisan tudtál tekinteni a helyzetedre. Bár azt gondolhattad, hogy a szervezet és egy tapasztalt vén tanácsát kaptad, valójában csak az én bölcsességemből merítettem neked, a szervezetnek ehhez semmi köze sem volt, hidd el.

Arra is emlékszel amikor rugalmasságra ösztönöztelek? Valójában arról volt szó, hogy megtanítottam neked, miként tudod a szervezet használhatatlan vacak tanácsait ügyesen a javadra fordítani, így sok fejfájástól és álmatlan éjszakától megszabadítottalak.

Vannak vágyaim, el is árulom neked. Most az, hogy bárcsak mindenütt ott lehetnék, ez tényleg igazán felvidítana. De sajnos még nem lehetek. Remélem és hiszem, mint ahogy engem is a szervezett termelt ki, úgy születnek még X testvérek hozzám hasonlóan. Csak az miatt sír vért a szívem, hogy nem lehetek ott mindenütt, de reménykedem. Ahogy látom, a gép és az idő még nekünk dolgozik, jó esélyel minden gyülekezetben ott leszek majd, csak egy kis idő még, ha jól figyelsz, talán felismerni vélsz majd.

Vannak akik azt mondják majd, -ez áruló ! - és Jehova haragja úgy is agyon sújtja majd! Nos, én ennek pont az ellenkezőjét érzem. Vajon, ha Jehova utálna azért amit teszek nem, de régen agyonsújtott volna már? Melyik isten az, aki megengedné, hogy éveken át ellene tegyek állítólag a legnagyobb szentségtörést elkövetve?

Ehelyett alapvetően jól érzem magamat bőrömben az álarcom alatt és látom, hogy talán pont ő segített nekem önként vállalt szerepemet betölteni sikeresen, hosszú-hosszú éveken át … és még most is! Igen, most is.

Most, amikor tekintélyemnél fogva elfogom érni, hogy javadra tegyek az ítéletedben mert ott leszek a kisteremben. Mit teszek érted? Azt, hogy ne sújtsanak méltatlanul akkora haraggal mint amit a szervezet diktál és lehetővé tesz. Én túl látok a papírokon, leveleken, irányelveken, a biblia előttem nyitott könyv, amiről hiszem, ha kell melléd állítok, én emberként látlak téged. Nem tudhatod, de végig veled leszek akkor is, amikor már mindenki más elfordult is tőled. Tudod hol találsz. Vagy mégsem?

A hobbimról már meséltem neked? Az egyik kedvenc időtöltésem a blogolás. Igen, sokkal több mondandóm van mint amit a gyülekezetben el tudnék csepegtetni, sokkal több mint amit a körzetben eltudnék valaha is hinteni. Különleges örömöt okoz nekem most az, ha látom, milyen sokan elolvassák a hazug szervezetet leleplező írásaimat.

Jó látni és érezni, az ellenállásban már nem vagyok egyedül. Ott is velem vagytok amikor posztjaimat olvassátok. Igazán szívet melengető hétről-hétre látni, hány százan és ezren nyitjátok meg titkon oldalaimat és jólesik néha olvasni hozzászólásaitokat is. Ezért egy picit a gyermekeimnek is tartalak már néhányotokat, jó lehet, talán sokkal fiatalabb vagyok nálatok mint ahogy azt gondolnátok.

Szívderítő arról is hallanom, hogy írásaimat olvasva szinte gyülekezet méretű tömegek távoznak szervezettől. Jó olvasni a visszajelzéseket, hogy miután szakítottatok ezzel a hazug szervezettel, lelki útravalókkal szolgálhattam nekik hétről-hétre. Tudom, ha ez kiderülne rólam, én lennék a szervezetben maga az Antikrisztus, amit persze nagyon viccesnek találnék.

De ne hidd, egy pillanatra sem, hogy nekem nincs hitem, vagy egy lelkiismeretlen szörnyeteg vagyok! Hiszem azt ,hogy a leghelyesebben teszek és utam beteljesül ,az amit ma adok neked a gyülekezetben és az interneten, egyszer úgy is megteszi a hatását. Minden cselekedetem egy befektetés a jövőre nézve a Te és gyermekeid, valamint az utókor számára!

Nem tudhatod, hol és mikor, de ott vagyok és leszek veled, ez az én nagy mutatványom.

Bár lehet, hogy soha nem fogunk találkozni személyesen, és nem tudhatod meg ki is vagyok valójában, de gondolj arra, hogy létezem, és mindig veled leszek a szervezetben, valamint itt kint az írásaimban. Soha nem hagylak cserben, még akkor sem, ha már mindenki más el is fordult tőled. Én nem fordulok el tőled pusztán csak azért, mert bűneid vannak, ezért én vagyok, leszek a legbiztosabb pont az életedben. Én tudom milyen jó érzés az, ha marad valaki még neked akkor, amikor mindenki más már elhagyott, azok is, akiket szeretteidnek hittél.

Félsz még tőlem? Most, hogy ennyi mindent elárultam magamról és  tudod kik azok, akikért létezem? Na ugye ... ezt így is reméltem így a végére. Bár lehet, hogy személyesen is megszeretnél ismerni ezek után, ez a vágy hidd el engem is kínoz olykor. Bárcsak elmondhatnám neked, hogy valójában ki is vagyok. Tudom, most talán mindezzel még kíváncsibbá is tettelek, ... sejtettem, hogy így lesz, bár nem ez volt a célom. ... Sajnálom.

Nevezz csak egyszerűen X testvérnek! Ha kellek majd, tudod hol találsz. Add tovább másoknak akik bajban vannak, hogy ha keresnek, itt még biztos megtalálnak. 

És még valami. Tudd, ha valaki elmegy melletted holnap a gyülekezetben és vállatok gyengéden összeütközik az lehet, hogy én vagyok! A te legjobb barátod, X Testvér.

 

 X testvér

ui: (nem tűnök el soha)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kingdome.blog.hu/api/trackback/id/tr7212352141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása